Bass Night @ Бар Без Име, Бургас (06.11, 22:30)


През годините град Бургас е дал много на българската Underground музика. Редица хип-хоп артисти са родени и са тръгнали по своя творчески път именно в този град. Регионът винаги се е славел с добре развита сцена, на която се изявяват доста сполучливи изпълнители. Същото може да се каже и специално за Drum and Bass течението в региона. Вече трета поредна година в ефира на Радио Бургас звучи предаването "Radio Buldozer", в което D!mono и Daft Dub ежеседмично раздвижват репертоара на ефира с двучасово предаване за Bass музика.

Radio Buldozer вече става на три години. Предаването се излъчва всеки петък между 19:00 и 21:00 в ефира на Радио Бургас. За да отпразнуват своя Рожден ден, двамата селектори организират Bass вечер в града, която ще се проведе в петък (06.11) в Бар Без Име. Стартът на събитието е 22:30, а входът ще бъде свободен. Заповядайте!

Селектори:

D!Mono
Facebook
Mixcloud

Daft Dub
Facebook
Mixcloud
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!