8-ми Рожден ден на Breakalicious @ Bar Backyard (12.12, 20:00)


Преди осем години е създадена организацията Breakalicious. Kenobi и HarryUp са част от малкото артисти, които целят да промотират разчупеното и раздвижено Breakbeat звучене в България. В последните години това музикално течение остана извън пика на клубните забави в страната. Въпреки отлива на публика и липсата на големи партита, стилът не е заличен напълно. Поне веднъж месечно (всеки първи четвъртък) Breakalicious представят красотата на Break Beat музиката в Bar Backyard. Въпреки, че "критиците" смятат стила за "умрял", партитата на Kenobi и HarryUp събират достатъчно хора, за да ги опровергаят.

За осмия Рожден ден на организацията ще има и специални гости. Това са Kiosek Records от Чехия, които ще присъстват на събитието с цели двама изпълнители: Saku и Line of Sight. Breakalicious ще бъдат представени в пълен състав: Kenobi и HarryUp. Началото на забавлението е 22:00, а входът ще е свободен до 00:00 (и 5 лева - след).

Артисти:

Saku /Kiosek Records, Чехия/
Soundcloud

Line of Sight /Kiosek Records, Чехия, България/
Soundcloud

Kenobi /Breakalicious, България/
Facebook

HarryUp /Breakalicious, България/
Mixcloud

Breakalicious with a drop of love!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!