Зимна Дръм и Басс Дандания @ Маймунарника (12.12, 22:00)


През 2014-та година на българската Drum and Bass сцена се появи ново явление. Партито, наречено "Дръм и Басс Дандания" напълни до краен предел огромното пространство на Маймунарника. Чуха се доста интересни селекции от още по-интересни артисти. Силното парти бе продължено в по-малък формат в зимната хижа на заведението, която се пръсна по шевовете. Втората "Лятна Дандания" през лятото също беше повече от успешна (и доста дразнеща за живеещите "наблизо").

Ясно е, че форматът на поредицата е повече от успешен. Това напълно задължава организаторите да проведат ново издание на "Зимната Дандания". Тя ще бъде факт на 12-ти декември и ще се проведе в b2b формат. Мястото отново ще бъде затвореното зимно помещение на Маймунарника. На сцената ще видим четири двойки артисти от различни български организации. Това са единият от създателите на Next Station - Broozy, който ще е в тандем с единият от създателите на Metafiziq - Kigami. Двама от тримата силни в Warfare Recordings ще застанат за пореден път един до друг. Това са Faith и Pandemic. Half-Step селекцията на Blackart си пасва чудесно с тази на BzzzT от Mirizma. Четвъртата двойка, всъщност, са организаторите на събитието: Metastasys и Seismologist.

Входът за мероприятието ще е свободен. Началният час е 22:00.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар