10 години Remurder @ Jazzmatazz (13.11, 22:00)


Съдържанието на Bass Blog е насочено главно към клубната култура в България (в частност - тази, свързана с Bass музиката). Това обаче не ни пречи да следим развитието на някои организации, които са избрали по-свободен стил на представяне на техните творчески идеи. Една подобна организация е Remurder.

Remurder става на десет години. В своята история организацията е представила тонове музика на различни партита и фестивали на открито (пет от които са организирани от нея). През годините членовете на крюто поемат по различни индивидуални пътища. Brokoli например създава лейбъла Mozyk.net, с който издава тракове на редица големи имена в света на Breakcore, Glitch и близките стилове. Yango от своя страна вече дълги години е един от най-известните Jungle изпълнители в България и редовно представя изкривеното си (но красиво) виждане към този стил на различни събития. Въпреки, че всеки от артистите в организацията се развива своя собствена посока, те заедно успяват да запазят Remurder като активна част от българската електронна сцена за цяло десетилетие.

За да отпразнува своя юбилей, организацията се събира в почти пълен състав в Bar Jazzmatazz на 13-ти ноември. Brokoli, Gichev, Yango, Y370 и Amenizum са готови да представят своите виждания към електронната музика, които повечето фенове биха определили като "нестандартни". Въпреки това, членовете на Remurder вече десет години остават верни на своя стил и винаги са готови да представят нещо интересно, нечувано и интригуващо както на своите почитатели, така и на хората, имащи афинитет към различното звучене.

Събитието е с начален час 22:00, а входът ще бъде на стойност 5 лева за мъже и свободен за жени.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!