Sofia Fatality: The Top Stoppers & Camp Sessions @ Sofia (13.11, 23:00)


Някои хора са толкова суеверни, че дори не излизат от вкъщи на петък 13-ти. Тяхна воля, те губят! За не чак толкова чувствителните към измислените традиции фенове, The Top Stoppers & Camp Sessions организират брутално събитие в София. Двете свежи организации винаги знаят как да повдигнат градуса на настроението и да върнат летните спомени дори и в най-студените вечери.

Зад микрофоните ще бъде напечено. Четирите МС-та на The Top Stoppers от край време са прочути с афинитета си към нестандартните рими. Години преди създаването на групата, Yoko, Wosh, Feel и Piro забавляваха феновете си с многобройни парчета, които все още се пеят от някои техни почитатели. Обединени под името The Top Stoppers, четиримата младежи се превърнаха в силно ядро, което винаги успява да забавлява тълпата пред сцената. Какво ще ни представят на 13-ти, ще разберем като посетим събитието.

От страна на Camp Sessions ще видим SAVA и Prize. Двамата артисти никога не са се ограничавали в стилове и винаги са пускали най-актуалните bass-парчета. Очаква се SAVA да представи селекцията си сам, докато Prize ще бъде подкрепен от hype MC-то HEMA (който  с течение на обстоятелствата ще празнува Рожден ден по време на партито). Към забавлението се присъединява и Fiks.

Мястото на събитието е вече известно. Това ще бъде HIGH Club (ул. "Фритьоф Нансен" №25"). Входът за събитието ще бъде 10 лева (8 - до 23:30).


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!