Smartech с релийз за Target Dog Recordings

Българското участие на международната DnB сцена през годината не се изчерпва само с прояви на нашите артисти на летните фестивали. С постепенното преминаване към сезон есен-зима и много родни продуценти очакват траковете им да бъдат издадени от международни лейбъли.

Един от тези артисти е Smartech. Иван от дълги години се занимава с продуциране на авторска музика, която често излиза извън пределите на страната ни. Поредният му шедьовър - My Soul, бе издаден днес (01.10) от базирания в Прага лейбъл Target Dog Recordings.

Тракът излиза като самостоятелно издание, което е под номер 11 в каталога на лейбъла. Парчето представлява силна комбинация от изчистена басс линия, вокални семпли и сложна комбинация от звуци и орнаменти. В неофициален разговор Smartech спомена, че това е първият от предстояща серия силни релийзи за сезона, но не пожела да даде информация за предстоящите си издания. Така че, стойте нащрек и се ослушвайте! "Старото куче" има какво да покаже!

****


****

My Soul [TDR011] може да бъде закупен от разпространителната мрежа на Junodownload, както и от повечето големи онлайн магазини за музика. Цената на трака е около 2 лева, което според нас е съвсем ниска цена за качеството на парчето.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!