Renesanz & HMSU pres. Helloweed @ Party Center 4km (31.10, 23:00)


Renesanz и HMSU отново ще обединят сили в организирането на поредно парти по случай Helloween в Party Center 4km. Миналата година Drum and Bass и Techno феновете в България се насладиха на силното издание на поредицата, което се проведе в двете най-големи зали на "четворката". Гости бяха Amoss Toby Rost и Phuture Trax, които бяха подкрепени от огромна доза силни родни изпълнители.

Тази година събитието ще се проведе отново. Renesanz са най-големият Techno лейбъл в региона и са сред най-уважаваните организации в световен мащаб. HMSU от своя страна вече 16 години са основният стълб на Underground DnB движението в България като са организирали над 300 събития.  През двете организации са минали артисти от най-високо международно ниво, а феновете им в страната са неизброими.

Логично е да се очаква, че когато две мощни организации от подобен калибър застанат една до друга в организирането на съвместно събитие резултатът ще бъде смазващ. Слоганът на събитието е "Embrace the Hard Side", което само по себе си говори за тежката програма, която е предвидена от организаторите. Тази година отново в двете зали ще присъстват артисти от чужбина. Гости на Renesanz ще бъдат Sutter Сane (Австрия) и Irregular Synth (Италия), а в line up-a на HMSU личи името на Allied (Великобритания).

Събитието е с обявен начален час 23:00. 

Helloweed 2014

Renesanz

- HMSU

*****

TECHNO ЗАЛА
Line Up:

Sutter Сane, Австрия /Driving Forces, Nachtstrom, Phobiq, Sleaze/

Irregular Synth (Италия) /MB Electronics. Driving Forces, Loose, Toolroom/

Jack Rock & Balthazar /Renesanz, Phobiq, Driving Forces/

Sajed & BD

Too Dirty

Divverse & Get Right

PGK

Програма:

TBA

*****

DNB ЗАЛА
Line Up:

Allied, Великобритания /Critical Music, Rise Audio, Mindtech, Methlab/

Ogonek /HMSU, Metafiziq/

Targy /HMSU, MMUUZZAA/

Mocks /HMSU, High Roll/

Konspirator /HMSU, High Roll/

Hydrashock /Digital Nightmarez/

Bruhu /Bar Backyard/

Програма:

TBA


*****

Билетите вече са пуснати в продажба и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. Цената им е 15 лева.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар