Platform Music с нов релийз, дело на Rufus

Известно време Platform Мusic отсъстваха съвсем от Dubstep сцената. Последното събитие на организацията беше едва през април и скоро не се очакват нови подобни мероприятия. Няколко месеца минаха и от PTF016 на Kantyze с участието на Vallew и Balkansky.

Днес лейбълът напомня за себе си чрез нов силен релийз. 17-тото издание на Platform Music съдържа 2 дълбоки трака и е дело на британският талант Rufus. Роденият в Брадфорд продуцент има силно влечение към мрачните и демонични звуци.

Collosus / Rakshasa вече е в продажба от днес (08.10) и може да бъде намерен в разпространителната мрежа на JunoDownload. Цената на един трак (с добро качество) е около 2 лева, което е доста ниска цена за подобна качествена музика.


Траковете в изданието допълват по страхотен начин каталога на Platform Music. И двете парчета са издържани в типичния за лейбъла дълбок стил, с огромна динамика и с доста Dark елементи. Можете да преслушате съкратенa версия на релийза в Soundcloud страницата на лейбъла:


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар