Нов релийз от Ogonek!


Световнопризнатият DnB специалист Ogonek може да се похвали с нов релийз за международен лейбъл. Българският титан стои зад 9-тото каталожно издание на набиращия популярност Insane Records. Португалската организация от скоро е част от световната сцена, но вече може да се похвали с няколко силни релийза, както и с организирането на успешни партита в страната. Лейбълът е насочен към по-тежките стилове в DnB, което е абсолютно резонно за района на Иберийския полуостров.

Изданието съдържа 2 трака: Long Johnson и Smashed, които представляват високоскоросни, динамични и мощни разходки в света на OgoStep-a (уникалният стил на Ogonek, смесица от Techstep, Hard Bass и интересни музикални решения). Двете парчета със сигурност биха предизвикали интерес в голяма част от публиката в България и Европа, така че можем да се ослушваме за тях по време на сетовете на Ogonek и други Hard DnB артисти.

Ако искате да закупите траковете, цената им е около 2 лева (за висококачествени формати) и могат да бъдат намерени в разпространителните мрежи на iTunes, Google Play, Spotify, Shazam и други:

- iTunes
- Google Play***

Insane Events Recs:

- Facebook
- Soundcloud

Ogonek:

- Facebook
- Soundcloud
- Metafiziq Recordings
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар