Трима гости от Metalheadz на "17 години HMSU"

Вече е ясно кой стои зад думите "Legendary DnB Label" в описанието на събитиетоHMSU вече обявиха официално своя Рожден ден за 2016-та година. Грандиозното събитие ще се състои на 23-ти януари и ще се проведе във всичките четири зали на Party Center 4km. В описанието на мероприятието във Facebook, от организацията бяха обявили, че очакват 7 международни гости и са планирали цели две сцени, специално за чуждестранни лейбъли. Имената им не бяха споменати, но тя бяха описани като "Legendary DnB Label" и "Premier Neurofunk DnB Label".

И ако все още не се знае кои ще са Neurofunk гостите, легендарният лейбъл бе официално обявен. Логото и името на тази организация вече 20 години са синоними за DnB за DnB в световен мащаб. Няма уважаващ себе си фен на тази музика, който да не е прекарвал много време с музиката на Metalheadz. За втора поредна година лондонската организация ще разтърси Party Center 4km в състав от цели трима гости. Имената им ще бъдат обявени на по-късен етап.

Metalheadz е създаден през 1994-та година от Kemistry, Storm и Goldie. Лейбълът е кръстен на "металните глави", които се използвали да режат линиите на плочите (metal heads). За кратко време организацията се превръща във водеща в света на DnB музиката. За Metalheadz са издавали почти всички най-уважавани артисти в различните епохи на развитие на 175-те бийта в минута. В момента лейбъла се ръководи от Goldie, но част от него са Ant TC1ъздател на Dispatch), Doc Scott (създател на 31 Recordings), dBridge (създател на EXIT Recordings), което само по себе си говори за огромното качество на изданията, които носят логото на организацията.

През 2014-та година Metalheadz взривиха Party Center 4km. В София акостираха Doc Scott, Dom & Roland и Ulterior Motive (с чисто нов албум). По покана на HMSU, организацията изнесе шоу в България, което беше част от световното им турне по повод 20-годишнината от създаването на Metalheadz. Феновете на DnB (и особено по-старите от тях) останаха повече от доволни от събитието.

Очаква се на 23-ти януари Metalheadz отново да бъдат представени от 3-ма артисти. Имената им ще бъдат обявени в идните месеци. Всяка информация за предстоящия Рожден ден на HMSU ще можете да намерите в нашето пълно Отразяване на събитието.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар