Metafiziq vs Friday 13 @ Fabrica 126 (13.11, 22:00)

Max Shade и Nothing Personal за първи път в България

Петък 13-ти от векове се смята за неприятен ден. В различните култури, поверията около деня са разнообразни, но винаги са свързани с някакъв фатализъм или нещо не особено красиво. Все пак, хубаво е да носиш традициите на някое племе, но само когато си част от него. Тъй като по нашите земи Петък 13-ти си е регулярен петък, по всяка вероятност ще е време за парти. С тежката задача да организират събитието са се нагърбили Metafiziq Recordings. Те канят всички почитатели на Drum and Bass във Fabrica 126. Началният час е 22:00, а стойността на входа не е обявена.

Пък ако все пак сте фаталисти и мислите, че в този ден ще ви се случи нещо гадно, отново можете да присъствате на събитието. Пък кой знае, може басът да изгони бедите от обкръжението ви. 


В събитието ще се включи целият български Metafiziq екип: Ogonek, Kigami, Ruji, Ctrl+J и Spazm. Освен добре познатите родни артисти, зад пулта ще присъстват и двама гости от Украйна: дългочаканият Max Shade и сънародникът му Nothing Personal, които ще присъстват за първи път на българска сцена.

Артисти:

Ogonek /Metafiziq, T3K, Othercide, Future Sickness/
Kigami /Metafiziq, T3K/
Ruji /Metafiziq/
Ctrl+J /Metafiziq/
Spazm /Metafiziq/
Boogieman /Metafiziq/
Nothing Personal /WWYS, Future Sickness/
Max Shade /Metafiziq, Big Riddim, Insane, Future Sickness/

Програма

Скоро


***


Както на всяко събитие във Fabrica 126, така и на това, ще има добре зареден бар на достъпни и атрактивни цени. Тъй като есента е сезон на климатичните аномалии, а те могат да доведат до болести, на бара ще има промоция на фреш от портокал. Витаминозната напитка ще е на промоционална цена от 1.50. Освен фреш, ще можете да си поръчвате и всичко необходимо от сферата на алкохолните и безалкохолните напитки. Обслужването от страна на Филката и помощниците му (както винаги) ще е на ниво. Не забравяйте да се борите с дехидратацията и авитаминозата!

***

Ако сте жадни за Metafiziq емоции, двамата създатели на лейбъла (Ogonek и Kigami) ще участват в Battle of the Labels в събота. Също така, можете да се насладите на чисто новият трак, от серията Metapromo, който можете да свалите свободно или да закупите на желана от вас цена.***


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар