Hotsteppers in the Academy @ Bar Academy (30.10, 22:00)


JFF Soundsystem ви кани на поредното си събитие, на което иска да покаже красотата на ямайската музика. На 30-ти октомври в спортен бар The Academy (кино Арена - Запад) страхотна селекция от реге изпълнители ще представи своите любими аспекти от карибските стилове. За пореден път музикалният фон ще е съсредоточен върху Reggae, Dancehall, Dub, Raggajungle. Стиловата палитра ще е повече от разнообразна, но всичко ще е обединено от любовта към музиката.

Зад колоните на JFF SoundSystem ще застанат добре познатите селектори Dub Constructor и Don D. Позитивизъм през микрофона ще раздава Kappa Irie, който за пореден път ще влезе в ролята на host на събитието. С вокални изпълнения ще се включат и двамата фронтмени на българската банда Rebelites: Irie Bear и Bizzo Bisrat.

Бъдете съпричастни към JFF SoundSystem! Посланието на системата се крие в абревиатурата на "Just for Fun". Забавлявайте се и вие и се отърсете от ежедневието чрез отговорно подбраната селекция от тракове и автентични вокали. За да се насладите с пълна сила на партито, входът ще е свободен. Заповядайте!

"The only good system is the SoundSystem"
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

1 comments :