Нови артисти допълват селекцията на Horizon Festival

Mala, Kahn & Neek са главните изпълнители в Dubstep списъка. Нови имена в DnB и Bass стиловете. Добавени са Hip-Hop, Techno & House артисти


Както споменахме преди няколко седмици, Goldie ще е основният хедлайнер на Horizon Festival 2016. Организаторите бяха обявили и участието на българското Live Act явление KiNK, реге бандата Gentleman's Dub Club, Flava D, както и много други артисти, които ще водят разнообразната програма на зимния фестивал в Банско.


Към имената на вече обявените артисти, Horizon Festival добавиха още няколко големи звезди. Силни имена ще участват на Bass и Hip-Hop сцените. Създателят на DMZ и Deep Medi Records, както и част от легендарното дуо Digital Mysticz - Mala, ще води силната Dubstep плеяда в Банско. Към него се присъединяват и мощните Kahn & Neek, които се очаква да представят и проекта си Gorgon Sound. Drum and Bass списъкът се допълва с артистите на Spearhead Records: BCee и Hybrid Minds, както и небезизвестните LSB, DLR и Doc Scott. Стабилна доза MC-та ще водят различните вечери, като сред тях личат имената на Joe Raygun, Felon MC и други специалисти в римите. 

Като заговорихме за рими, за пореден път в България ще дойдат мощните британци The Four Owls, които се превърнаха в любимци на хип-хоп феновете както във Великобритания, така и в България. Garage, Reggae/Dancehall и Breakbeat състава на Horizon Festival също е зареден с множество артисти, сред които са Tommy Gun, The Heatwave, Elijah & Skilliam и други.

Силни имена има и на Techno / House сцените. Funk и Soul стиловете също предлагат страхотно забавление и разнообразие. Ето кои са всички обявени артисти за момента:


Очаква се да бъде обявен още един хедлайнер. Както знаете Horizon Festival се провежда на почти цялата територия в Банско. Всяка вечер има по няколко разнообразни в стил и характер партита в различни клубове на територията на курорта. Най-колоритното и силно забавление се очаква да се види на откритата сцена на една от ски-пистите, където озвучаването и осветлението още повече допълват страхотните DJ и Live представления.

До старта на самия фестивал остават още няколко месеца. Самото забавление ще се проведе между 12-ти и 17-ти март. В предстоящите дни до Horizon Festival се очаква да бъде обявена още много информация, която ние в Bass Blog Bulgaria ще се постараем да споделяме своевременно.


Roll on 2016 - Horizon Festival will be back to the slopes bigger than ever!Headliner TBA, watch this space! www.horizonfestival.net
Posted by Horizon Festival on Wednesday, October 14, 2015

Можете да подкрепите Horizon Festival като гласувате него в класацията "Best Overseas UK Festival" на UK Festival Awards & Conferencehttp://www.festivalawards.com/vote-now/

***

Вижте още:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!