Програмата за Helloween

За втора поредна година 31-ви октомври се пада в парти ден (петък / събота). За наше щастие, така работи календара. И тъй като Helloween е доста атрактивен празник, всички се надпреварват да правят събития на тази дата. По принцип имаме идея да описваме всички Bass-събития, за които знаем. Но имаме и практика да не пишем за по 10 събития на една и съща дата. Затова ще направим обзор.

Вече имаме 2 статии за Helloween събития. Едното е в София, другото в Нови Сад:

Щракайте върху картинките, за да бъдете прехвърляни към събитията!
Това важи за всички статии!***

Ето и други събития, които предлагаме на Вашето внимание:

TRIPPY DEEP'n'BASS ... THE NIGHT BEFORE HELLOWEEN

Trip Hop и DnB забавление на 30-ти октомври.

Дата: 30.10
Час: 21:00
Място: Gold (Смолян)
Вход: Свободен
***

МУСТАК HELLOWEEN

Camp Sessions парти с целия състав на организацията, както и някои гости и техни добри приятели от България. Ще има много танцувална музика с Bass-насоченост: DnB, Hip-Hop, Dubstep, може и малко Trap. Събитието ще е в двете зали на клуба!!!

Дата: 31.10
Час: 22:00
МястоMIXTAPE 5
Вход5 / 10 лева


***
HALLOWEEN PARTY @ HALE3

Варненско парти с доста Reggae / Ska / Rap / Dancehall и (разбира се) Drum & Bass. Предполага се, че ще има и скейт активности, тъй като събитието се провежда в скейт зала.

Дата: 31.10
Час: 16:00 (Работилници) 22:00 (Парти)
МястоHALE3 (Варна)
Вход5 лева

***

DARK TECHNO HELLOWEEN PARTY

Тежко-звуково събитие в гр. Перник, с участието на много Bass Blog миксмейкъри. 

Дата: 31.10
Час: 22:00 (Парти)
МястоBar Zinc (Перник)
Вход: 3 лева
***

Това са събитията, за които знаем. Ако искате да добавим и вашето събитие (което не сме видяли), можете да ни насочите чрез лично съобщение във Facebook (най-лесно) или с другите методи за контакт, които са описани в сайта ни.

***

Е, ние събития не правим (а май нямаме и огромно желание), но специално за Helloween сме ви приготвили сет. Зад създаването му стои Greywan от Косово, а стилът е 140 bpm Bass (Dubstep & Grime).
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар