Hard Nature представят Hardcore събитието на годината!


Феновете се чудеха къде са Hard Nature. През годината организацията по никакъв начин не ни припомни за себе си. Цялото им отсъствие всъщност е било затишие пред буря. Не само, че Hard Nature организират голямо Hardcore събитие. Те организират събитието на годината!!

В петък вечер (9-ти октомври) в столичната зала "Христо Ботев" ще гостуват цели двама артисти на Masters of Hardcore. Angerfist и Noize Suppressor ще покажат мощта на холандския лейбъл и ще представят бруталното си творчество пред българска публика. Освен тях на сцената ще излезе и Mario Ranieri. Hard Techno иконата редовно е част от най-големите световни Masters of Hardcore фестивали и оставя перфектни впечатления дори и у феновете на най-тежките нюанси на това музикално течение. Освен тримата психопати, Hard Nature са се постарали да има и плавни начални и финални преходи по време на вечерта. Отварящият сет на събитието ще е дело на DJ X, докато последният артист, който ще бъде на сцената ще е Hardstyle изпълнителят D-Toner.

Дотук събитието изглежда страховито, но това далеч не са всички компоненти на вечерта. По желание на самите Angerfist и Noize Suppressor, двете звезди на MOH ще направят съвместен b2b сет отделно от техните индивидуални изяви на сцената. Подобна вечер трудно би се забравила! Но дори и за най-слабопаметните ще има достатъчно увековечени моменти от събитието. В зала "Христо Ботев" ще присъства и един от официалните видео-оператори на Masters of Hardcore, който ще улови всички по-интересни моменти от вечерта. Освен снимковия материал, събитието ще има и собствено Aftermovie, подобно на мащабните фестивали в Централна Европа.

Подобно Hardcore събитие никога не се е случвало в България. Освен това, предстоящото мероприятие е най-мащабното подобно за целия Балкански полуостров и региона. По тази причина феновете в Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и други близки държави вече са се организирали да дойдат на събитието. Очаква се в зала "Христо Ботев" да присъстват огромен брой жадни за Hardcore чужденци.

Огромна отговорност пада и върху плещите на феновете в България. Те не само, че трябва да покажат най-доброто от себе си пред обектива на МОН, но трябва да покажат и на феновете от близките държави защо Hardcore гостите смятат публиката в България за една от на-колоритните в ЦЕЛИЯ СВЯТ! Така че, рейвъри, стягайте се!!! Имаме реноме за защитаване!


Ако искате да станете част от грандиозното събитие, можете да закупите билет от мрежата на Eventim. В деня на събитието билети ще се продават на входа на залата, но цената им ще е по-висока. В момента стойността на пропуските е 43 лева за стандартен и 65 - за VIP.

VIP билетът дава няколко предимства като влизане от отделен вход, като по този начин се избягва опашката и цялото чакане. Също така закупилите VIP билет имат достъп до специалната обособена VIP зона, както и Backstage-a. Всеки, закупил подобен вид пропуск ще може да се снима с артистите, да поговори с тях и да вземе афтограф.

Билети и ценови категории:

- Стандартни билети - 43 лева - в мрежата на Eventim.
- VIP билети - 65 лева - в мрежата на Eventim.
- Късни билети - 50 лева - на входа на залата
- Късни VIP билети - 75 лева - на входа на залата

Вижте още:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар