Нови релийзи от Formaion Records


Най-старият активен DnB лейбъл в света - Formation Records, бележи огромно развитие през последните няколко месеца. През лятото ръководената от DJ SS организация подписа ексклузивни договори с няколко артисти с различни виждания към Drum and Bass музиката и с различен стаж на сцената. В последните седмици много от тези артисти издават своите нови релийзи за лейбъла, като по този начин привличат все по-голямо внимание към Formation Records.

***


Първият релийз, с който искаме да ви запознаем всъщност е LP Sampler на компилацията Deepsound vol. 2. Пълният албум ще излезе след няколко седмици, а в него се очаква да вземат участие всички артисти на Formation Records, както и някои нови за лейбъла имена. Самият sampler вече е в продажба и може да бъде намерен в по-големите разпространителни мрежи.

Но защо започваме подобна публикация с информация Sampler? Причината е, че в него участват Boyan & Boyer. Това е първият DnB трак на двете момчета, тъй като те се занимават повече с електро и електроника. Интересното на проекта е, че той е мултиконтинентален, тъй като Boyer е американец, докато Boyan е българин, което качва бройката на родните артисти в историческия лейбъл на цели трима (заедно с Димо и Мартин от High Roll).

Boyan & Boyer стоят зад създаването на парчето Be Right Here, което те правят с участието на Mission Zero. Тракът е типичен Liquid DnB със свежо и мелодично звучене. В изданието може да се намери и малко по-разчупен ремикс на същия трак, дело на Subsonik, както и бонус парче - Soul Savaz - From my heart to the heavens, в което участват самите High Roll, заедно с DJ SS, Viktor и Tsiu.


- Formation Records Store

За да представят новите тракове на лейбъла, Formation Records пуснаха нов Podcast, зад подредбата на който стоят момчетата от High Roll:
***


Trauma Unit също са част от артистите, които подписаха договор с Formation Records през лятото. Британското дуо също е съвсем нов проект на DnB сцената. George и Julio решават да поемат по своя съвместен продуцентски път едва през 2015-та година, но вече имат издадени тракове за Ammunition Recordings и Flexaut Audio. На 2-ри октомври официално бе издадено и дебютното им ЕР за Formation - Domminion.

Изданието съдържа 6 трака и представлява пътешествие през творческите интереси на британците. Някои от траковете представляват "насечени", нискочестотни произведения, докато други са доста по-танцувални и лесни за възприемане DnB парчета.- Formation Records Store


***


По-рано през годината излезе и съвместният сингъл на DJ SS и Rockman - Cat Racer / Just the Beginning. Изданието представлява два трака, изпълнени с динамика и интензивност, които винаги могат да бъдат използвани за забавление на публиката в разгара на всяка една парти вечер. Сингълът също може да бъде закупен от всички по-големи разпространителни мрежи.- Formation Records Store


***

Отново дело на Rockman е и следващото издание в каталога на Formation Records - Snow Walk EP, което предстои да бъде издадено съвсем скоро. В момента можете да преслушате 6-те трака в Soundcloud:Дата на издаване: Скоро / Release Date: TBA


***

Под шапката на Formation Records е и лейбълът Bass Disciples, който е съсредоточен върху издаването на Gospel и Bass музика. Първото издание от тази серия (BD001) е дело на Soul Savaz и представлява Хип-Хоп трак с осезаемо Reggae звучене - Trough The Fire. В релийза също така има и три ремикса на парчето: изчистен Hip-Hop трак, дело на самия Soul Savaz; Jungle Remix на DJ SS и DnB ремикс на Rockman.- Formation Records Store*****

Вижте още:

- High Roll  - Acid Chain EP 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар