Deep Switch @ Bar Switch (17.10, 22:00)


Bar Switch се намира на бул. "България" №2. Заведението не е познато на Bass-феновете в страната, тъй като там рядко се правят подобен род събития. На 17-ти октомври обаче в бар-кафенето ще се проведе една своеобразна разходка през забележителностите на дълбокия, минималистичен и мелодичен Drum and Bass. Наши гидове в тази разходка ще бъдат добре познатите Kenobi, PanegaHarryUp и Chibook.

Причина за събитието е и Рожденият ден на Sound Ninja. През деня музикалната академия, която вече води лекциите си онлайн, ще демонстрира различни инструменти, машини и джаджи, които се използват в музикалното творчество. Мястото на събитието е Betahaus в София, а началният час ще е 14:00. За да покажат възможностите на представяните инструменти, на мероприятието ще присъстват редица гости. Те ще водят разнообразни лекции и накрая ще се включат в импровизиран Джем сешън, който ще закрие първият Рожден ден на Sound Ninja.

Вечерта, събитието се премества в Bar Switch. Началото е 22:00, а входът е свободен. Тримата селектори ще подберат необходимият брой Liquid, Deep и Minimal DnB тракове, с които ще могат да забавляват гостите цяла нощ. За колорита на събитието ще помогне и Chibook, който винаги може да разчупи допълнително бийта с бързи рими и фрийстайли.

Артисти:

Kenobi /Гръм и Бяс, Breakalicious/

Panega /Гръм и Бяс/

HarryUp /Breakalicious/

Chibook /Гръм и Бяс/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!