Battle of the Labels @ Playground (24.10, 22:00)


На 24-ти октомври ще се проведе една своеобразна битка между представители на четири DnB лейбъла. Бойното поле ще е Club Playground (Paradise Mall)), а зад оръдията ще има представители на Warfare Recordings и Metafiziq Recordings, както и чуждестранни сили от Druid Records и Grand Theft Audio Records. Началото на военните действия ще бъде 22:00, а за да посетите Battle of the Labels, ще трябва да заплатите 10 лева на входа.

Чрез този своеобразен "battle" представителите на четирите лейбъла имат за цел да представят своето международно сътрудничество и общи интереси в областта на DnB музиката. И четирите организации работят заедно и имат множество съвместни проекти (повечето от които тепърва предстои да видим). Някои от общите им музикални произведения ще можем да чуем на 24-ти октомври по време на Battle of the Labels в София.

На събитието ще има цели четирима гости от Великобритания. Това са основателите на Druid Records - Vinyl Richie и Sonik Presha, както и създателите на GTA Records - Echidna и Nothing to Lose. Заедно с тях на сцената ще излязат и всички настоящи артисти на Warfare Recordings: Faith, Fiks, Techdown и Pandemic, заедно с двамата съоснователи на Metafiziq Recordings - Kigami и Ogonek.

Както знаете, Playground предлага доста обширно място снабдено с добър звук и осветление. Шестимата български артисти са доста добре познати на публиката в страната и само тяхното присъствие зад пулта е добра предпоставка за всички да посетят събитието, а като към това прибавим и силните гости от чужбина, които не случайно са били част от най-големите DnB фестивали в света, мероприятието придобива наистина мащабни измерения. Задраскайте 25-ти октомври от календара, понеже след нощта на 24-ти едва ли ще бъдете в състояние да правите каквото и да било. Забавлението е гарантирано. Пазете се от прелитащи шрапнели!

Артисти:

Sonik Presha /Druid Records, Великобритания/
Vinyl Richie /Druid Records, Великобритания/
Nothing to Lose /Grand Theft Audio Recs, Великобритания/
Echidna /Grand Theft Audio Recs, Великобритания/

Faith /Warfare Recordings, Underground Warfare/
Fiks /Warfare Recordings, Chronic Vibez/
Techdown /Warfare Recordings, Underground Warfare/
Pandemic /Warfare Recordings, Underground Warfare/


22:00 - FIKS b2b PANDEMIC
00:00 - NNOTHING TO LOSE b2b ECHIDNA
01:30 - SONIK PRESHA b2b VINYL RICHIE
03:00 - OGONEK b2b KIGAMI
04:00 - FAITH b2b TECHDOWN

****

Дата: 24.10

Място: Playground

Начален час: 22:00

Вход: 10 лева


Време е за една игра. Ще изберем 2-ма победители, които печелят безплатен вход за 24-ти. За да участвате направете следн...
Posted by Underground Warfare on Thursday, October 15, 2015


Дизайн на банера: Иван Smartech Костадинов
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар