BassBox pres. Naughty Shouty vol. 2 @ Alcohol (29.10, 23:00)


Първото събитие на BassBoxCrew за есента е вече официално обявено. По традиция от миналия сезон партитата на организацията стартират своеобразен "дълъг уикенд", тъй като винаги се провеждат в четвъртък. Мястото също е добре известно - Club Alcohol. На 29-ти октомври някои членове на BassBox отново ще покажат влечението си към тежката електронна музика във второто издание на събитието Noughty Shouty. Както винаги, ще има и гости от различни български организации. Стартът ще бъде даден в 23:00, а входът ще е на стойност 5 лева.

Добре познатият на Bass Blog артист - Izsteria, заедно с Basshazard, са основните задвижващи елементи на вечерите на BassBoxCrew. С тях на сцената ще видим друг познайник на нашата платформа - D-Mental. Двамата артисти на Overload: Joy и Insult (Nobody), също ще са приготвили тежки звуци, с които да погалят ухото на присъстващите, а за да има и малко по-непознато на феновете присъствие, е поканен Kraen, който също е подбрал подобаваща селекция.

Артисти:

Izsteria /BassBoxCrew/

Joy /Overload/

Insult a.k.a Nobody /Overload, Young Blood/

D-Mental /Mental Disorder Recordings/

Kraen

Програма:

ТВА


Място: Club Alcohol
Дата: 29.10
Начало: 23:00
Вход: 5 лева

***

Не забравяйте, че и на 8-ми октомври (утре) в Aclohol ще има подобаващо DnB събитие с интересни участници, 2 Рождени дни и много забавление:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар