7 години OSMC @ Bar Zar (07.11, 20:00)


Някои от вас са чували за OSM Clan. Други са виждали творбите им върху стените на безцветната ни столица. Някои от вас дори следят творчеството им. Други пък, не са ги чували. OSM е графити Crew, което вече 7 години се бори със скучноватите пейзажи в София. В своето развитие, младежите достигнаха бройката от девет члена (+ бебе). За да отпразнуват своята годишнина, "раитърите" ни канят на интересно парти в Bar Zar.

Селекцията на събитието ще е разнообразна. В Line up-a личат някои познати DnB активисти като D-Mental, Бас Комитетът, хип-хоп селекторът Brigx, както и някои по-неизвестни за нашата платформа DJ като Mayo, Tech Freak и Paramether. Освен зад пулта, стабилно присъствие се забелязва и зад микрофона в лицето на представителите на Out in Space, CMA, SplitKid, Homelesz, 5 O'clock и No More Many More. В събитието дори се очаква да се включат и B-Boy-те от X-Energy Crew.Началният час на събитието е 20:00, а входът - свободен! Заповядайте на партито и се забавлявайте със страхотния подбор на музика и активности! Не забравяйте и добре заредения бар!


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!