Zero T (Dispatch / Shogun) @ MixTape 5 (25.09; 23:00)


Zero T (Ирландия) ще бъде специален гост на поредното парти, организирано от Future Sounds of Sofia. Събитието ще се проведе на 25-ти септември в столичния клуб MixTape 5. Това ще е първото от поредицата силни партита на организацията през есента и зимата. До края на годината в програмата на FSS личат още 3 събития: на 7-ми ноември и на 6-ти и 19-ти декември. Информация за тях предстои да бъде дадена съвсем скоро.

Zero T е добре познато име на феновете на британския Underground DnB. Той вече 15 години е част от сцената и е работил заедно с голяма част от най-уважаваните изпълнители. Издавал е за Shogun Audio, Fokuz, Metalheadz, Spearhead и други. Основна част от творчеството му е за лейбъла на Ant TC1 - Dispatch Recordings. В София Zero T ще представи своя нов албум "Golden Section", който се очаква да бъде издаден съвсем скоро (седмица преди събитието) от британската компания.****

Заедно със Zero T, на сцената ще излязат всички артисти на Future Sounds of Sofia: Phirah, Robustus, Presize и Smartech, както и Riddimbox. Всеки един от тях се отличава със стабилна селекция в областта на Liquid и Deep DnB. И петимата българи имат какво да покажат и извън изброените два стила, така че разнообразието на музикалното оформление ще бъде гарантирано.

Входът за събитието в MixTape 5 ще се плаща на място и ще е на стойност 10 лева до полунощ и 15 - след полунощ. Стартът на забавлението е в 22:30.


****

ПРОГРАМА:

22:30 - Riddimбox
23:30 - Presize
00:30 - Robustus
01:30 - Zero T
02:30 - Smartech
03:30 - Phirah
04:30 - MashupShare on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар