TRUTH гостуват в PIXIE Underground (Истанбул)


Новозеландското Dubstep дуо TRUTH гостува в клуб PIXIE Underground в събота (19-ти септември). През 2014-та година артистите представиха своя албум "Hollow World" в София (клуб Terminal 1), след което беше първото им участие в Турция. През тази година TRUTH няма да посетят България, но за сметка на това ще гостуват в южната ни съседка след няколко дни.

TRUTH са спечелили уважение навсякъде по света. Преди няколко дни те направиха страхотно шоу на Outlook Festival, след което се отправиха на паралелни турнета (в Северна Америка и Европа). През следващите седмици дуото ще бъде разделено като в Турция ще гостува само Андре Фернандез (който през лятото на 2014-та беше в България). Двамата артисти наскоро завършиха своето последно EP "Monumental", което представлява 5 дълбоки и тежки колаборации, изпълнени с интересни мелодии и мачкащ бас.

През годините TRUTH са издавали за лейбъли като Deep Medi, Tempa, Get Darker и други водещи организации на световната Dubstep сцена. Редовно колаборират с артисти като Hatcha, Youngsta, Flowdan и Mala. Били са част от най-големите клубни вечери и са подкрепяни от най-силните underground радиа като Rinse FM, Focuz FM, Kiss FM и други.

Освен TRUTH, в клуба ще участват и представителите на System Check - Nodata и Gunesta.

Входът за събитието е 20 турски лири (около 12 лева) и включва една бира. Началният час на събитието е 22:00. PIXIE Underground съветва посетителите си да носят предпазни средства за уши (тапи, протектори).

****

Ден по-рано - на 18-ти септември, в клуба ще има DnB вечер с локални артисти: Fall From Cloud, Madcow, DYLN и Subroyce. Събитието започва в 22:00. Входът ще е 10 турски лири (около 6 лева) с включена бира.

Повече информация

****

Истанбул се намира на около 557 километра от София с кола. Без задръствания и задържане на границата се стига за около 7 часа (с нормална скорост). За влизане в Турция е необходим Международен паспорт, Зелена карта за МПС и Пълномощно за управление (ако шофьорът не е собственик на колата). Магистралата Одрин - Истанбул е платена (по системата KGS). Цената на горивото в Турция е до 4.5 лири за бензин и 3.9 лири за дизел. 


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!