JFF SoundSystem pres. Just for Fun @ Маймунарника (20.09, 16:00)


Just for Fun is back in Town! е дневно събитие, организирано от JFF SoundSystem. Целта е възможно най-много хора да се съберат и да се забавляват с всички направления на Ямайската музика (Reggae, Jungle, Dub, Dancehall и др.). За да бъде събитието факт, входът ще е свободен. Друга предпоставка за масовостта на събитието ще е мястото. Въпреки началните есенни белези, Маймунарника не е преминал в закрит режим и е готов да побере максимално количество фенове на Реге музиката.

Освен добре познатата саундсистема, организаторите ще се постараят да донесат и допълнителен бас, за да бъде sub-ефектът от музиката още по-осезателен. На сцената на Маймунарника ще застанат някои добре познати селектори, които ще интерпретират музиката както чрез аналогови, така и чрез дигитални носители. Естествено, ще има и стабилна доза автентични раста вокали, поднесени от две от най-мощните МС-та на българската сцена.

Изпълнители:

Don D
Dub Constructor
BeatOven
Brmbaras

Kappa Irie
NRG_D


Неделя, 20-ти септември, от 16:00 часа в Маймунарника. Вход - свободен!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!