High Roll - Acid Chain EP - Вече в продажба


С усилената си работа в последните години, High Roll се превърнаха в един от най-значимите български DnB проекти на европейската и световна музикална сцена. Това им донесе възможност да подпишат договор с най-стария активен лейбъл в жанра - Formation Records. Мартин и Димо вече имат две издания за водената от DJ SS организация: It's You EP и Roots Sound EP. От днес официално в продажба е и третото им ЕР за Formation Records - Acid Chain.

Acid Chain EP съдържа четири трака. Всичките парчета притежават динамична и разчупена басс-линия, подкрепена от ефектни музикални решения и елементи. И четирите студийни изпълнения показват желанието на High Roll да експериментират със своя стил и да предлагат на феновете си тракове с разнообразно и модерно звучене.

През лятото, двамата артисти представиха своето ново творчество на няколко събития и фестивали в България и Европа (Великобритания, Сърбия, Косово и други). Траковете от Acid Chain EP вече бяха пуснати и в сетове на няколко от водещите артисти на Formation Records. Освен с новият си релийз, High Roll участват и в новата компилация на британския лейбъл 'Whо is ...?', с която се представят всички артисти, които подписаха договор с организацията преди няколко месеца. Албумът може да се намери за свободно сваляне в JunoDownload.Можете да поръчате Acid Chain EP в следните сайтове и онлайн магазини:

- JunoDonload
- Formation Records
- iTunes

Както разбрахте и от интервюто ни с MC COPPA, на High Roll им предстои да издадат и релийз за неговия лейбъл Comanche Records. Пътят на Димо и Марто към голямата DnB сцена е отворен, а усилията, които двамата полагат показват, че скоро съвместният им проект може да се превърне в добре разпознаваемо име в световен мащаб.

****

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар