FSS pres. Bredren @ Mixtape 5 - B Side (07.11, 23:00)


Броени дни след като Zero T разтърси MixTape 5, екипът на Future Sounds of Sofia обяви следващият си гост, който ще представи творчеството си на познатата локация. На 7-ми ноември белгийското трио Bredren ще бъде хедлайнер на поредното събитие, насочено към представянето на непознатото DnB звучене в България.

В творчеството на Bredren винаги е имало една тъмна и мистична нотка. Тримата приятели имат афинитет към дълбокото и минималистично звучене, което показват с изданията си за Dispatch, Proximity, Hospital и Demand Records. Естествено, стилът им бързо бива забелязан от други специалисти на "тъмната материя" като S.P.Y, Skeptical, Basher и много други, които оказват нужната подкрепа в развитието на младия проект. В световен мащаб Bredren се радват на постоянно растяща популярност и участията им на големи събития и фестивали следват едно след друго.

На сцената в MixTape 5, белгийците ще бъдат подкрепени от солидни български артисти. Това са всички представители на FSS (Phirah, Robustus, Presize, Smatrech) и Soulnd, който ще открие забавлението със изцяло винилен сет. Началният час на мероприятието е 23:00. Входът ще се заплаща на място, като стойността му е 10 лева преди полунощ и 12 - след. Също така, пред малката зала на Mixtape 5, ще има и щанд, на който ще се продават артикули на GOLOKA, които ще бъдат на специална преференциална цена. 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар