Eatbrain Night @ SCKNS Fabrika (31.10, Нови Сад, Сърбия)


На 31-ви октомври ще се проведе първата за Балканския полуостров Eatbrain Label Night. Домакин на събитието ще бъде клуб SCKNS Fabrika в Нови Сад, Сърбия. В този район на западната ни съседка, сила набира организацията Drop Sensei. В програмата им до края на годината личат някои събития със значими гости, които биха могли да предизвикат интерес за българската публика.

Нови Сад се намира на 485 километра от София (разстояние с кола). За влизане в Сърбия не е необходим задграничен паспорт, а само лична карта. Магистралата от Белград до Нови Сад е платена, но пътят се изминава бързо и без проблеми. На тази дестинация се предвижда да има доста интересни събития с водещи имена на DnB сцената. Bass Blog Bulgaria ще ви държи в течение с партитата, организирани от Drop Sensei в Нови Сад.

На Eatbrain Night в Нови Сад ще участват цели трима артисти на базирания в Будапеща лейбъл. Това са собственикът Jade, небезизвестният Mindscape и българската машина L 33. От страна на сръбската организация Drop Sensei, на сцената ще излязат Bozne, Leol и Rokster, които също имат афинитет към Neurofunk звученето. Към тях ще се присъединят и младата звезда DJ Speaker Humpin от Биелина и VJ Witness от Панчево. Самият MC Coppa също ще бъде част от първият Eatbrain Night в региона!

Начало: 22:00 / Край: 04:00

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim Сърбия, както и на място в клуба. Ето ги и цените:

Промо билети: 800 RSD (13 лева) - Ограничени!
Стандартни билети: 1000 RSD (16.30 лева)
На Входа: 1200 RSD (19.50 лева)
VIP: 1500 RSD - Ограничени! (24.50 лева)


ВИП билетът дава достъп до специална зала с места за отдих и пушене, избягване на тълпата и backstage снимки за спомен.Информация за пътуването

http://dropsensei.com/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар