Daily Drum and Bass Light @ Fabrica 126 (20.09, 11:00)


Ако следите нашата Facebook страница вече сте разбрали, че на 15-ти септември един от нашите първи миксмейкъри - Sizmal, имаше Рожден ден. За да отпразнува това събитие подобаващо, Любомир ни е подготвил едно дневно Drum and Bass събитие с neurofunk насоченост, което ще се проведе на 20-ти септември във Fabrica 126. Началният час на забавлението е доста необичаен - 11:00 сутринта. Имайки предвид, че предишната вечер има HMSU Локалка, то този Рожден ден може да се приеме като неофициално афтърпарти на нощното мероприятие.

Тъй като това е дневно събитие, то не би трябвало да има забрани за достъп на непълнолетни. Входът също ще бъде свободен, а за да бъде забавлението абсолютно ще има и пълен състав от добре познати DnB артисти, които ще се редуват зад пулта и ще се постараят да няма недоволни. Както знаете, в последно време в световен мащаб neurofunk-a придоби абсолютно еднообразен облик. Не се притеснявайте! При тези изпълнители няма как да слушаме постоянно добре познатите тракове. И за да е още по-интересно за слушане в състава на изпълнителите има имена, които могат да разнообразят звученето в различни посоки.

Ето ги и всички артисти:

Sizmal
Faith
/Warfare Recordings/
Pandemic /Warfare Recordings/
Techdown /Warfare Recordings/
Ruji /Metafiziq Recordings/
Ctrl+J /Metafiziq Recordings/
BzzzT /Mirizma/
Metastasys

Това (разбира се) не е всичко. На събитието ще има и добре зареден бар, зад който ще се развихри добре познатият Филката. По прогноза, неделният ден ще бъде доста горещ. А какво по-добро прикритие от жегата от парти с любимата музика и студена напитка в ръка ;)
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!