Bass Академия (HMSU Локалка) @ Кино Арена (19.09, 22:00)


По стара традиция, на 15-ти септември учениците се връщат в класните стаи за началото на новата учебна година. С толеранс от няколко седмици преди или след датата за студентите и университетите започва новата академична година. В общи линии "даскалото" започва отначало.

Също така втората половина на септември (и началото на октомври) е периодът, в който всяка една от  българските DnB организации се завръща към сезона на закрито. "Битката" за дати винаги е ожесточена и всеки гледа да е на челно място.

Най-голямата DnB организация в България - HMSU, комбинира началото на учебната/академичната година и indoor сезона с първата си Локалка за периода есен-зима 2015/2016. Датата е 19-ти септември, а всички "басери" трябва да подготвят учебните си помагала, за да станат част от Bass Академия-та. Локацията е нова и не е използвана за DnB досега. Става въпрос за бар "The Academy" в Кино Арена (Запад). От директорския екип на мероприятието обещават, че мястото за септемврийския Bass урок ще е добре озвучено и добре осветено. На събитието ще участват почти 10 преподавателя, които са защитили докторска степен по DnB науки. За съжаление(или не чак толкова), урокът в Bass Aкадемия-та няма да бъде безплатен. До полунощ цената на входа ще бъде 6 лева, а след полунощ - 8 лева.

Артисти (преподаватели):

Konspirator /HMSU, High Roll/

Mocks /HMSU, High Roll/

Ogonek /HMSU, Metafiziq/

Bruhu /Bar Backyard/

Faith /Warfare Recordings, Underground Warfare/

BzzzT /Mirizma/

Ruji /Metafiziq/

Sizmal

Gembas /Trip Vibez/

L 33 /Eatbrain, Lifted, ProgRAM/

Програма:

22:45 - Gembas
23:30 - BzzzT
00:15 - Bruhu
01:00 - Konspirator
01:45 - Mocks
02:30 - L 33
03:15 - Ogonek
04:00 - Ruji
04:15 - Faith
05:30 - Sizmal
06:15 - Край


****

Дата: 19-ти септември

Локация: Бар "Тhe Academy", Кино Арена (Запад), в близост до Метростанциите "Вардар" и "Константин Величков"

Вход: 6 лева до полунощ / 8 лева след полунощ
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!