3 години No Crew @ No Sense, Пловдив (18.09, 23:00)


Не ни е нужна карта, за да видим, че DnB и Bass сцената в България е развита само в столицата София. Това е единственият град с ежеседмични партита в описваните от Bass Blog Bulgaria жанрове. Това не значи, че в останалите градове не се работи силно по въпроса. Във Варна и Велико Търново има доста активни младежи, които са сформирали своите организации и са тръгнали по пътя на своето развитие. Пловдив също не остава по-назад. През кратката ни история сме писали за много събития, проведени в Града под Тепетата. Време е да опишем още едно.

Преди три години в Пловдив е основанa независимaта Bass организация No Crew. Първоначално с идеята се захващат двама местни селектори (Bobby и V.Q.), подкрепени от техен приятел - фотограф (G. Salparov). Постепенно към редиците им се присъединява и Digital Nottich от Добрич, както и Deep House и Funk артиста VFunk. Основна цел на организацията е да промотира различни млади Bass артисти чрез организиране на редица събития и активности.

Поредното събитие в календара на No Crew е техният 3-ти Рожден ден. Датата на мероприятието е 18-ти септември (събота), а мястото ще бъде пловдивският клуб No Sense (ул. "Евлоги Георгиев"  №5). Входът ще бъде свободен за всички (пълнолетни лица), а началният час е 23:00.

Освен артистите на No Crew на сцената ще можем да видим някои добре познати лица от българската Bass сцена. Гости на събитието ще бъдат Soundforia и Ergo, които често гостуват на събития в столицата. Освен тях за музикалното оформление ще се погрижат и представителите на Betafuture. Zinnat затваря списъка с артисти като събитието ще има и хост - Иоан от Paranormals.

Артисти:

No Crew
Digital Nottich
Betafuture
Soundforia
Ergo
Zinat


Host: Иоан
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!