Shogun Audio Label Night @ Party Center 4km (17:10, 22:00)


Shogun Audio се завръщат в София на 17-ти октомври по покана на HMSU. След миналогодишния дебют на лейбъла за страната, британците отново ще акостират в столицата с трима от своите големи артисти. През 2014-та година беше първото издание на Shogun Audio Label Night за България. Събитието се състоя в клуб Yalta и представи пред публиката сетове на Friction (заедно с Linguistics MC), Joe Ford и Rockwell.

Shogun Audio се създава в началото на 2004-та година. За лейбъла са издавали артисти като Noisia, State of Mind, Spor, Break, Optiv & BTK, Phace, SPY и много други. През 2006-та година се създава и дъщерният лейбъл SGN:LTD, който е съсредоточен в промотирането на млади британски таланти. В момента Shogun Audio има няколко постоянни члена. Това са лейбъл-мениджъра Friction и колегите му Icicle, Joe Ford, Rockwell, Technimatic, Spectrasoul, Fourward, SP:MC и Linguistics.

В момента Shogun Audio се радват на огромна популярност. Лейбълът е част от всеки един голям фестивал, а членовете му са сред най-разпознаваемите имена на DnB сцената. Техничните сетове и разнообразното творчество на артистите в Shogun Audio са запазената марка на лейбъла. Изпълнителите на организацията притежават свои собствени стилове, което спомага за представянето на почти цялата гама от DnB подстилове по време на Shogun Audio Label Night навсякъде по света.

АРТИСТИ:

Shogun Audio

SpectraSoul - Британското дуо вече дълги години представя своя уникален стил на смесване и продуциране на DnB. SpectraSoul се славят като Liquid изпълнители, но в тяхното творчество има много Deep и Dark елементи, които придават огромно разнообразие на леко еднотипния под-жанр. Преди малко повече от месец SpectraСoul издадоха своя дебютен албум "The Mistress", парчета от който ще можем да чуем на предстоящото парти в София.

***********

Rockwell определено може да бъде наречен "един от гениите на модерния DnB". Томас отдавна показва нестандартния си вкус към интензивната басс-музика. В неговото творчество личи влияние от множество музикални стилове и течения, а в сетовете му често могат да се чуят не-DnB тракове. В София Rockwell ще представи своя нов албум "Obsolete Medium", който се очаква да бъде издаден в следващите месеци от Shogun Audio.

***********

Technimatic се създава през 2012 година като проект между двама британски артисти - Technicolour и Komatic. Дуото бележи шеметно развитие през последните години. През 2014-та те издадоха своя дебютен албум "Desire Paths", а преди няколко седмици стана факт и поредното им ЕР за Shogun Audio - "Flashbulb". Technimaniс са известни със своя типичен Liquid стил, който винаги създава настроение в публиката. В това са се убеждавали хиляди хора по света, които са присъствали на техни живи изпълнения.***********

Артисти от България

От страна на HMSU ще видим три проекта. Дуото High Roll ще покаже творчеството си, с което в момента изпъкват за легендарния лейбъл Formation Records. Много Dub и Autonomic елементи ще добави EXo, а Targy винаги е готов да покаже нещо различно и интересно, с което да изненада всички присъстващи.

Програма

2245 - Targy
2345 - EXo
0030 - Spectrasoul
0200 - Rockwell
0330 - Technimatic
0500 - High Roll

******************************
******************************

HMSU обявиха мястото на събитието. Това ще е най-силната локация за Underground електронна музика в България - 4km Party Center. Началният час е 22:00 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и магазините 4:20 Shop и Break Piont. Ценовите категории са:

- промо: 15 лв. (първите 200 билета)
- стандартни: 20 лв. (до 25.Октомври)
- късни: 25 лв. (от 26.Октомври до 20.Ноември)
- в деня / на място: 30 лв. (21.Ноември)
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!