Rudimental & Ella Eyre @ Интер Експо Център (12.09, 21:00)


На 12-ти септември в Интер Експо Център ще гостуват големите звезди на DnB музиката - Rudimental. Заедно с тях ще бъде и британската певица Ella Eyre, която ще дойде в София със собствената си група. Голямото шоу се организира от Keen Acts и е с начален час 21:00 часа. Билетите за мероприятието вече се продават в мрежата на Eventim.bg.

Rudimental идват за втори път в България и (според думите на организаторите) ще изнесат страховито представление, което ще представлява DJ Set под акомпанимента на акустични инструменти. До някъде трябва да се съгласим с това изказване, тъй като "промоционална" цена от 40 лева за DnB участие е прекалено висока за страната и сама по себе си задължава изпълнението на британците да бъде грандиозно. Но само времето ще покаже. Дано няма недоволни!

С Rudimental ще пристигне и Ella Eyre. На феновете на Bass музиката в страната това име може би е познато като гласа в един от малкото DnB тракове в българския радио ефир "Waiting all night". Дамата идва със собствената си банда и е готова да направи живо изпълнение пред публиката в ИЕЦ.


Артисти:

Rudimental /Leon Rolle, Thomas Jules (Vocals), Mark Crown (Trumpet)/

Ella Eyre + Band

BG Support - TBA

*******************************
*******************************
Тази статия е написана тъй като новото ни име (според някои хора) ни задължава да описваме всяко Bass-събитие в страната, понеже сме били Blog, а не медия. Най-голямата медия за DnB и Bass музика в света всъщност е добре развит блог с много възможности, голям екип и няколко силни дъщерни медии. Но все пак е блог. Опитахме се да работим като "медия" и да изпратим адекватно запитване чрез e-mail до организаторите на събитието, с което целяхме да получим малко по-адекватна информация от петте реда във Facebook. Е не получихме отговор, сигурно защото сме Blog. По тази причина действаме като Blog и пишем неофициална статия с много абсурдно съдържание.

Като цяло ние подхождаме сериозно и отговорно към работата си, но когато не получаваме същото от другата страна, не смятаме че е нужно да се напрягаме. Все пак като Blog работим с някои от най-големите организации в света (малко, но големи) и смятаме, че старанието ни заслужава поне отговори в електронната поща. След като не получихме такъв, не сметнахме за необходимо да се захващаме сериозно с тази статия. Важно е да дадем информация - дадохме. Ако има обидени, квит сме. И на нас не ни стана приятно, когато мейла ни "увисна".
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!