L 33 - Manipulate [ProgRAM: Encrypted]


L 33 определено е един от артистите на родната сцена с най-много релийзи за чуждестранни лейбъли. Даян вече няколко години е сред най-обещаващите млади Neurofunk изпълнители в световен мащаб. Редовните му участия в събития на Eatbrain и успешните тракове за унгарският лейбъл, ProgRam, Lifted, Titan, Raise Audio и други уважавани издателства, донесоха на великотърновеца известност навсякъде по света.

Един от последните тракове на артиста се нарича "Manipulate" и се издава от британския лейбъл ProgRAM. Парчето е включено в компилацията "Encrypted", в която има още 14 творения на артисти като Gerra & Stone, Chris.SU, Borderline, Aggressor Bunx и други. В момента албумът може да бъде поръчан ексклузивно от Beatport, като официалната дата на издаване е 24-ти август.


ProgRAM e създаден през 2012-та година като дъщерен лейбъл на мощните RAM Records. Целта е да се разшири обхвата на силната британска организация и да се привлекат нови и млади артисти. "Manipulate" не е първият трак на L 33 за ProgRAM. Миналата година бе издаден сингълa "Helvetica / Detuned", който получи огромна подкрепа от редица големи DnB артисти.

"Manipulate" е модерен Neurofunk трак с насечен и мощен облик. Някои източници наричат подобен стил Minimalfunk заради по-слабата динамика в звученето на парчетата (в сравнение с типичния Neurofunk). В момента повечето тракове в световен мащаб звучат по този начин. Maztek, Mefjus, Billain и други артисти отдавна залагат на подобен тип звучене, което прави миксирането на траковете много по-лесно и възприемливо за слушане в сравнение с високо техничния "стандартен" Neurofunk.

Работата на L 33 в студиото не спира и съвсем скоро се очакват нови негови релийзи и компилации с негово участие. В програмата му са съвместният му проект с Gancher & Ruin, предстоящият му солов албум за Eatbrain и множество бъдещи произведения за различни лейбъли.

С навлизането в есенния сезон, освен ежеседмичните партита на закрито, започват и интензивните нови издания. Bass Blog Bulgaria ще ви държи в течение за всичко по-интересно на българската Басс-сцена, а екипът ни ще се постарае да не пропусне нищо от случващото се в страната през студените месеци.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар