Joy's B-Day Massacre @ Party Center 4km (12.09, 22:00)


Joy е сред най-популярните Techno артисти в България. В последно време той е един от стълбовете на Hardcore сцената в страната. Едно от традиционните събития в есенния календар на Overload да е именно Рожденият ден на изпълнителя. След успешното провеждане на Joy's Birthday през последните няколко години от организацията решиха да увеличат мащаба на мероприятието.

Тази година Joy B-Day Massacre ще се проведе на 12-ти септември. Домакин на събитието ще бъде Party Center 4km и за първа година ще протече в две от залите на клуба. Много от водещите български артисти в бранша ще се изявят на сцените, а стиловото разнообразие е гарантирано. Музикалното оформление на голямата сцена ще варира между Techno, Schranz, Hardcore и DnB, докато в по-малкото помещение ще се наблегне на Bass музиката от страна на Sketches.

Входът за събитието ще бъде 8 лева преди полунощ и 10 лева след. Началният час е 22:00, а на двете сцени ще можем да видим следните артисти:

Голяма Зала
Techno / Hardcore / Schranz / DnB

Joy vs. Metaloix /Overload Bookings/

Ogonek /HMSU, Metafiziq, Big Riddim, Othercide/

Mokushi vs. Nobody /Overload Bookings, Event Horizon/

Shano DJ /Gabbafreakz/

Dreadkick /Overload Bookings/

SML as Freakuience vs. The Dark One /Overload Bookings/

Ragman vs. Hardtechnic /Music Pirates/

Kserx vs. Aisht /Hard Factor, Datablender/

************************
************************

Малка Зала
Drum and Bass

Scop /Sketches/

Drdrex /Sketches/

Meion /Sketches/

Sechnia /Sketches/

Ctrl+J /Metafiziq/

Kigami /Metafiziq/

H3z0

Blackart


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!