FUNCITY 2015: Drum and Bass @ Laplaya (29.07, 22:30, Варна)


Между 27-ми и 30-ти август в Морската столица на България се провежда Funcity - младежкият фестивал на Варна. В програмата на мероприятието са засегнати множество активности, присъщи за младата част на населението: музикални изяви, спортни състезания, работилници, представления и други.

На 29-ти август във варненският клуб LaPlaya ще се проведе и интересно DnB събитие, част от фестивала Funcity. На сцената ще видим 4-ма изпълнители, някои от които са по-млади, други - с повече опит зад пулта. Двама от артистите са добре познати на читателите ни заради участието им в Bass Blog Mix серията - това са варненските момчета Marski и SEC7OR. Вторият от тях е победител в HMSU Mix Contest за 2014-та. Друг победител в това състезание е SaxЕ (през 2012-та), който също е част от състава на събитието. Четвъртият изпълнител, който ще представи своето творчество е Scop, който вече дълги години е част от българската DnB сцена.

Артисти:

Marski /P4K/

SEC7OR /BassWarriors/

Scop /Sketches/

SaxE /Blunt Rollers/

Началният час на събитието е 22:30, входът е свободен.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!