COMMODO @ MixTape B-Side (02.10, 22:00)


Представяхме си хладните и студени месеци без голямо Dubstep събитие. За щастие останахме опровергани. Британецът Commodo ще гостува в MixTape 5 на 2-ри октомври. Събитието се организира от група артисти, които от известно време останаха извън "светлините на прожекторите" и не показваха някаква значителна активност. Изглежда всичко е било "затишие пред буря". Момчетата организират своето първо голямо парти. За целта са поканили именитият артист на Deep Medi, както и няколко интересни изпълнители от България и региона.

Commodo е един от най-уважаваните артисти на световната Dubstep сцена. Той е част от лейбъла на Mala - DEEP MEDI, както и от Black Box, Origin Audio и Hotline. През годините, той предпочита да стои настрани от известността и силното онлайн присъствие. Творчеството му не се повлиява от актуални течения и тенденции в музиката, а следва стриктно неговия собствен стил, който е изпълнен с дълбок басс и е повлиян от британския Underground Hip-Hop. Той оставя музиката да говори за него и не разчита на огромната реклама в социалните мрежи. Всеки фен на тежкия и дълбок Dubstep със сигурност е чувал за Commodo и знае как да намери или да се сдобие с неговото творчество.

Скоро ще излезе и албумът "Volume 1", в който Commodo участва заедно с турските си колеги Gantz и Kahn. Първият трак от изданието, "АМК", вече беше отразен от няколко уважавани списания и онлайн медии за Underground Bass музика. Предстои и останалите парчета от "Volume 1" да бъдат представени съвсем скоро. Със сигурност ще чуем голяма част от траковете в албума в MixTape 5 на 2-ри октомври.Заедно с Commodo на сцената ще излязат двама гости от Косово. Това са представителите на Angry Yuoght: Тab и Greywan. От българска страна ще видим единият от организаторите Owlie, както и бъдещият миксмейкър на Bass Blog Bulgaria - Soulnd /All About the Music/.

АРТИСТИ:

Commodo /DEEP MEDI, Black Box, Origin Audio; Великобритания/

Greywan /Angry Yought, Kocobo/

Tab /Angry Yought, Kocobo/

Owlie

Soulnd /AATM/******

Билети: На място, в деня на събитието. Първите 50 бройки ще са на цена 10 лева, след това стават по 15 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!