Balkan Station Drum and Bass Open Air @ Спирка "Балкан" (05.09, 12:00)


ЖП Спирка "Балкан" в Искърското дефиле е редовна локация за организиране на най-различни музикални събития. Местността е лесно достъпна и разполага с красива природа. Вече няколко години Balkan Station Garden Party организира редица събития в местността, които се радват на огромен интерес от страна на феновете. В началото на септември, за първи път досега, на гара "Балкан" ще се организира DnB събитие, което ще продължи повече от 20 часа.

В организацията на Balkan Station Drum and Bass Open Air, освен Balkan Station Garden Party се включват и ветераните от Гръм и Бяс и Bar Backyard, с партньорството на БДЖ и SOHO. В събитието се очаква да участват над 25 артиста, като сред тях дори има и гости от чужбина. Освен музикалната програма, мероприятието ще разполага и с безплатна къмпинг зона, арт инсталации и 3D Mapping, добре зареден бар с персонала на Bar Backyard, храна и базар. Balkan Station Drum and Bass Open Air ще бъде повече от музикално събитие, като в програмата му ще бъдат засегнати най-различни активности, свързани с разнообразни сфери на изкуството.

Началото на събитието е 12 часа на обяд. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim. Първата партида e с ограничено количество на промоционалната цена от 10 лева като след изчерпването им цената ще бъде повишена на 15 лева. На входа, в деня на събитието, за достъп ще се заплащат 20 лева.

АРТИСТИ:

L 33 /Eatbrain, Lifted, ProgRAM, Bad Taste - България/

Cooby Selekta /Mast Netlabel - Сърбия/

Monotype /Double UV, Dub Voltage, Гръм и Бяс - България/

Dil Kashmir & MC Primitiff /TEUF Kulture - Барселона, Испания/

Smartech /Future Sounds of Sofia, Target Dog Records - България/

Fiks /Chronic Vibez - България/

Mishy & Invisible Mindscape /Bass or Die - Молдова/

High Roll /HMSU, Fromation Records - България/

Ivo Graves /Under Carillon - България/

Crash /Camp Sessions, Liquidizer, Champion Sound of DnB - България/

Chibook /Гръм и Бяс - България/

DTK /Dark Technik, Audio Avantgarde - България/

Harizata /Гръм и Бяс, Breakalicious - България/

Krivak /Chronic Vibez - България/

KickOn /Liquidizer, Champion Sound DnB, Camp Sessions - България/

Kigami /Metafiziq - България/

Gomez /Chronic Vibez - България/

Bruhu /България/

Alexandrina /Paraplaner, Liquidizer - България/

Faith /Warfare Recordings/

Kenobi /Гръм и Бяс/

HydraShock /digitalNIGHTMAREZ/

MC Hema /Iron Bender Sound System/

Panega /Гръм и Бяс/

******

Balkan Station Drum and Bass Open Air ще представи голяма част от водещите артисти и организации в България. Освен това на мероприятието ще присъстват и цели петима гости от Испания, Сърбия и Молдова. На сцената ще видим 19 DJ-я, З МС-та и една вокалистка. Освен това ще има стабилен звук (Funktion One), осветление, 3D Mapping и Art инсталации. 

Специално за събитието, спонсорите от БДЖ ще осигурят парти вагон в един от техните влакове. Достъп до него ще имат тези хора, които закупят първите 50 билета с цена 15 лева. Двупосочен билет за влак от София до спирка Балкан ще струва 5 лева. За желаещите да стигнат до събитието с автомобил, ще има осигурена паркинг зона.

Събитието е само за пълнолетни. Ненавършили 18-годишна възраст лица няма да бъдат допускани. Носете си личните карти!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар