4 години Jamaica Air Force Radio Show @ Маймунарника (26.08, 21:00)


Jamaica Air Force е предаване за разнообразна ямайска музика, което се излъчва всяка сряда от 14:00 часа в ефира на студентското радио "Реакция". Водещ на шоуто е Lazy Face, който е истински ценител на карибската музика и има огромна колекция от плочи и тракове и винаги следи за новостите около любимите стилове. В предаването може да се чуе голямо количество Reggae, подкрепено с Dancehall, Jungle, Dub и всичките вариации на ямайската музика. Редовно на живо по време на Jamaica Air Force гостуват именити световни изпълнители, които дават интервюта след техни участия в София.

Предаването стартира през 2011-та година и всяка седмица, без прекъсване, представя най-интересното от мелодичния свят на Reggae музиката. До момента са излъчени цели 207 предавания, което означава, че следва 208-мото. Елементарната математика показва, че 208-мо ежеседмично предаване е еквивалентно на четвърти Рожден ден. И такъв Рожден ден наистина ще има! Екипът на Jamaica Air Force ще очаква своите гости и фенове на 26-ти август в Маймунарника. Музикалното оформление ще е карибско и ще бъде поднесено от водещия на предаването - Lazy Face. Входът ще бъде свободен, така че всички са добре дошли. Началният час е 21:00.

За да се заредите положително за предстоящото събитие, можете да чуете пълен запис на всичките 207 предавания досега:Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!