Музикален сбор "Картола" @ Картола, община Смолян (28.08, 17:00)


Ровейки се в интернет, в полезрението ни попадна интересно музикално мероприятие. Не става въпрос за клубно парти или фестивал. Не става въпрос и за стриктно стилово DnB / Hardcore / Reggae събитие. Става дума за сбор. Музикален сбор. Защото музиката е изкуство, а изкуството не бива да разединява и да дели своите фенове.

Организаторите на Музикален сбор "Картола" имат идея да представят максимално много музикални стилове, артисти и активности. Ще има и базар за обмяна на музика. Ето и основните точки, които показват основните цели на сбора:

1. Да използва факта, че музиката събира хора и да промотира музика от всички нации независимо от религия, интелект, предпочитания и др.

2. Чрез разнородността на музиката, която предлага, да налага пълно уважение и разбиране към всички стилове музика.


3. Качественото озвучаване и акустика са водещ фактор. След това са имената на артистите.


4. Разходка из богатата история на музиката и специално внимание на музикантите "водачи", които обикновено са дестабилизирани умишлено от музикалните корпорации.


5. Да промотира природосъобразен начин на живот с цел намаляване зависимостта от парите, т.е. "купуване" на свободно време.


Сред обявените до момента артисти личат имената на добре познати на аудиторията на Bass Blog Bulgaria изпълнители. Нашите миксмейкъри PK8000, Hydrashock, Ctrl+J ще бъдат сред водещите лица по време на DnB частта на сбора. Друг наш познайник - Sechnia, освен като DJ, ще се изявява и като рожденик (съвпадение?). В многоликото музикално събитие се впускат и DnB майсторите Basic и Scop, както и хип-хоп ветерана от Пловдив - DJ Skill.

Ще добавяме новообявените артисти своевременно в допълнителни абзаци.


Примерна програма на Музикален сбор "Картола" (възможни са промени и изменения):

ПЕТЪК 28.08.2015

17:00 - Барабани и ROCK & ROLL;
18:00 - PUNK,ROCK,HARD& HEAVY,THRASH;
21:30 - DRUM & BASS;
02:30 - HARDCORE, BREAKBEAT;
03:30 - HIP HOP;
04:30 - OLD SCHOOL& JUNGLE;
05: 30 - Музика от Ямайка


СЪБОТА 29.08.2015

10:00 -Музикален базар,Обмяна на музика;
13:00 - Природосъобразен начин на живот-лекции, семинари и дискусии;
14:00 - Спортни активности-волейбол,спортно катерене и други;
17:00 -Фолклор от целия свят;
18:00 - TRANCE,HOUSE,ELECTRO,TECHNO;
21:00 - DISCO,FUNK & SOUL MUSIC


Музикален сбор "Картола" е безплатно събитие. Въпреки това се приемат дарения, с които да се заплати за техниката и за разходите по мероприятието.


Това е уникален шанс да се убедите, че във всички музикални стилове има нещо общо и няма смисъл да се делим на "басери", "метъли", "рапъри" и прочее. Хубаво е човек да се специализира стилово, но не е хубаво да не обръща внимание на другите музикални стилове.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!