Фестивал на Цветовете - Пловдив @ Гребна База (12.09, 14:00)


След като превзе София и я обля с багри и пъстрота на 20-ти юни, Фестивал на Цветовете се насочва към Пловдив. На 12-ти септември повлияният от индийската традиция и култура Холи Фест ще се проведе на Игрище №5 на Гребната база в града под Тепетата. В началото на лятото мероприятието събра над 4 000 човека в Столицата, които се забавляваха с разнообразна музика и се обсипваха с цветен прах. След позитивните емоции в София, е ред и на Пловдив за втора поредна година да почуства вълнението от Фестивал на Цветовете.

В разнообразното музикалното събитие ще се включат познатите хедлайнери от The Offenders, които за трета поредна година са част от Tomorrowland и участваха в предишните две събития в София. Заедно с тях зрителите ще могат да чуят електронния проект Sofia Cartel, мощното МС Don Eddy, ветеранът от Metropolis Jasen Petrov, поливалентния DJ от Camp Sessions Emil Prize и още много други изпълнители, които съвсем скоро ще бъдат обявени.


Продажбата на билети тече в мрежата на TicketLogic и Eventim. Началната промоционална цена е 12 лева. След изчерпване на количествата от тази категория, цената ще стане 17 лева. За да бъде събитието наистина цветно, на място ще се продават торбички с цветен прашец: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Ето и нашите впечатления от събитието в София, както и пъстроцветен фотоалбум, дело на Александра Коларова - Leksy
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!