10 години XPRSN @ Terminal 1 (29.10, 21:00)


Един от най-мощните български хип-хоп лейбъли - XPRSN, става на 10 години. През дългата си история организацията е минала през много силни и по-тихи моменти, но винаги е запазвала духа и същината на своите издания. За XPRSN са издавали редица артисти, сред които са Leshper Art CrewMD Beddah, Van San, NowallzSilent City, Черноглед, Fogg и цялото 082 Crew и много други. Отдадеността на представителите на лейбъла към стойностния хип-хоп се забелязва във всеки техен трак. Качеството на продукцията им винаги е било високо, а изданията, изкарани от лабораторията на XPRSN, се характеризират с огромен смисъл, а не с празно количество.

За да отпразнуват своята годишнина, всички артисти на лейбъла се събират на едно скромно тържество в Club Terminal 1. Датата на събитието е 29-ти октомври (четвъртък). Стартът на партито е 22:00 (вратите ще бъдат отворени от 21:00). Билетите са на стойност 10 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. В деня на събитието и на място(на входа) ще струва 12 лева.

На сцената ще видим доста родни хип-хоп титани, като освен представителите на XPRSN ще присъстват и много техни гости и приятели от страната. Ето го и пълният line up:

XPRSN:


Nowallz
Leshper Art Crew
MD Beddah
4PK
Silent City
Черноглед
Незнайните от крайните
Van San & Freak Cello
Fogg & 082
DJ Unkle Billy

ГОСТИ:

Нокаут
Logo 5
So Called Crew
F.O.
Керанов
Джаджа
Gerata
Alexmall & Gem
N. Kotich
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!