Ogonek - Monochromatic / Synchro (WFR002)


Warfare Recordings пуснаха в продажба своя втори музикален артикул. Дългочаканият дебютен релийз на лейбъла Fallin Down / Sonar (с участието на Faith, Pandemic, Fiks и Mindsource) предизвика голям интерес. Двата трака са едни от най-често пусканите парчета по време на DnB партита в страната. Neurofunk шедьоврите звучаха и в няколко радио предавания, а феновете разбраха защо WFR001 си заслужаваше чакането. Fallin Down (Faith & Pandemic) и Sonar (Fiks & Mindsource) се превърнаха парчета, които покриват изцяло изискванията за качествен DnВ и биха могли да се конкурират с траковете на водещите изпълнители в жанра.

От днес официално на пазара е и WFR002. Изданието съдържа два трака: Monochtomatic и Synchro. Зад изработването им стои една от големите звезди на българската електронна музика - Ogonek. Двете парчета до голяма степен показват идентичността на Валери като изпълнител и неговият афинитет към по-тежкият DnB. От друга страна траковете запазват Neurofunk насочеността на Warfare Recordings. Тази интересна симбиоза кара двете изпълнения да напомнят за модерния преди няколко години Techstep.

Monochtomatic и Synchro звучат по един агресивен и високоинтензивен начин. Стилът им е интересен и нестандартен, смесица от Neurofunk, Techstep и Ogo-Step (запазената марка на Ogonek). На повечето нови фенове на DnB в България, тези два трака може би ще се сторят "лекички". По-старите Bass-фенове, биха казали, че двете изпълнения приличат на нова версия на звученето на Ogonek, каквото беше то преди артиста да се превърне в типичен Hard Bass изпълнител. "Истината е някъде по средата", както гласи една поговорка. С тези две парчета големият български продуцент показа, че винаги може да разчупи стила си и да изненада феновете си с нещо ново, което те не са очаквали от него.Можете да закупите Monochromatic / Synchro от BeatPort и Junodownload. Продажбите започнаха днес (6-ти юли, понеделник). В свое участие в радиошоу през седмицата, единият от лидерите на Warfare Recordings, Faith, заяви, че в следващите издания на лейбъла ще има и международно участие от страна на един добре познат на сцената артист.

Подкрепяйте българските артисти!

For English preview, check our page in Facebook!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар