JFF Soundsystem meets Natty Soundsystem @ Маймунарника (01.08, 16:00)


JFF Soundsystem и Natty Soundsystem са две музикални системи създадени с много любов, за да представят цялата сила на Реге музиката. Силният бас на карибския стил изпъква, когато парчетата излязат от мембраните на двата комплекта колони. За да покажат мощта на любимата музика и на своите произведения, създателите Евгени (Natty) и Мирослав (JFF) ще срещнат двете саундсистеми на 1-ви август в Маймунарника.

"Битката" между JFF Soundsystem и Natty Soundsystem ще се води на рундове от по 30 минути, в които създателите на двете системи ще се редуват като селектори и ще целят да покажат силата и чистотата на звука на своите колони. Водещи на събитието ще бъдат двете именити МС-та Zafayah (RootsRocket) и Kappa Irie (Zionlionz). Подобни сравнения между музикални сетове са нещо съвсем нормално за родината на Регето - Кингстън (Ямайка). В България обаче такъв вид премерване на силите не се е случвалo досега.

Събитието е със свободен вход и ще продължи през цялата нощ. За да се съобразят с комфорта на живеещите на близо граждани, двамата селектори и създатели на двете саундсистеми ще намалят децибелите след 23:00.

Коя ли система ще се окаже с по-плътен и по-чист звук ще можем да разберем на 1-ви август в Маймунарника.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар