DnB Step Workshop & Contest @ Broken Balkanz


Както знаете фестивалът Broken Balkanz предлага повече от 40 часа Басс-музика без прекъсване. Освен сценичните представяния на множеството артисти, на двудневното мероприятие винаги има най-различни активности, които да забавляват феновете през деня. Тази година за първи път на фестивала ще има и активност, свързана с DnB Step. Отговорни за провеждането й ще бъдат пионерите за този уличен танц в България - Kick Snare Crew. Младежите ще представят както целодневна занималния с обучение, така и състезание.

KICK SNARE CREW

Kick Snare Crew се появиха като организация през миналата година. Те са първият и единствен за момента в страната DnB Step екип. Членовете на KSC са се състезавали в Чехия в най-голямото състезание в тази насока - Let it Roll King of the Step по време на най-големият DnB фест в света. Активността им в България е свързана с откриване на нови стъпки и измисляне на синхронни комбинации с изключителна динамика и трудност. До преди няколко месеца екипът предлагаше и обучение в DnB Step, но прекратиха за кратко тази дейност. Сега вече всичко е изгладено и KSC отново разполагат със зала, в която вече се провеждат групови тренировки.


DnB STEP WORKSHOP

Тази година, по време на Broken Balkanz, младежите от Kick Snare Crew ще предложат целодневна занималня за групови обучения в DnB Step. Ще има уроци както за напреднали, така и за абсолютно начинаещи. В специално изградена за целта шатра, KSC ще провеждат своите занимания под звуците на музикалната сцена на фестивала.

DnB STEP CONTEST

Гвоздеят на активността ще бъде първото по рода си DnB Step състезание, което се очаква да бъде доста масово. В събота (18-ти Юли) на самата сцена на Broken Balkanz между 13:00 и 14:00, всички записали се за участие ще могат да представят своите умения посредством "битки" лице в лице между двама човека. Оценяването ще се извършва от тройна комисия. За победителите ще има и награди. Участието е напълно безплатно.

Записване: Предварително записване на e-mail: mushkatoto@gmail.com или на място в шатрата в дните на фестивала.

Предварителен регламент:

I-ви Кръг:
 1v1 "битки" - по 30 секунди на човек. Победителят отива във II-ри кръг

II-ри Kръг:
1v1 "битки" - по 45 секунди на човек.

1/2 Финал:
1v1 "битки" - по 1 минута на човек. До полуфинала стигат двамата фаворити на публиката, най-добрият според HMSU и най-добрият според KSC.

Финал:
2 от 3 победи в 1v1 "битки" - по една минута на човек.

Оценяване: Оценяването ще бъде тройно - един глас идва от публиката, един глас - от HMSU и един глас от KSC. По този начин няма да има равенства, като оценката ще бъде максимално обективна.

Награди: Победителят ще спечели безплатен вход за събитие на HMSU по негов избор.


ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ

Kick Snare Crew: Facebook / Youtube

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар