Broken Balkanz Festival 2015 - Последните артисти


Последната порция артисти на тазгодишното издание на Broken Balkanz е вече ясна. Цялата палитра на качествената Bass-музика ще бъде застъпена по време на 15-тото юбилейно издание на най-старият фестивал на открито в България. Освен всички поджанрове в Drum and Bass-a, ще чуем и много плътен Dubstep. Почти всички български организации ще имат пое един представител на мероприятието, а гостите от чужбина са представители на най-силните DnB течения на Полуострова.

Въпреки, че има достатъчно проекти от чужбина, още двама гости се присъединяват към състава на Broken Balkanz. От Гърция ще пристигне Tsaros, който е един от добре познатите изпълнители в страната и редовен участник на големи местни фестивали. Към сръбският отряд се присъединяват Creeping Ruin, които са нова колаборация между двама DJ. С това бройката на чуждестранните изпълнители се запълва.

От България артистите са много повече. Силните в последните години Warfare Recordings ще бъдат представени от Faith. От Mirizma се включва BzzzT. Old School специалистът Ctrl+J е човекът от Metafiziq, а от FSS на сцената ще бъде Phirah. Дебютиралите в България през миналата година, Betafuture, също показаха завидни умения и това им отреди място на сцената. Ветеранът HydraShock винаги има силни козове в тестето (или винили в кейса) и е задължителна част от фестивала. Проектът Saxe & Red са представители на Blunt Rollerz, като Saxe е победител в Mix Contest-a от преди 2 години. След два дни ще бъде известен и последният победител в тази надпревара, с което списъкът с изпълнители ще бъде затворен.

Няма как подобно събитие да премине без качествен и силен Dubstep. Daffy /Mirizma, Mazalo/, който е и дизайнер на логото на фестивала, за пореден път ще покаже силната си селекция. От Platform ще чуем младият продуцент Vallew и лидерът на лейбъла Jamez Bongg, който ще излезе в b2b сесия със Stelf (или иначе казано - EXo).

За пореден път отговорни за озвучаването ще са ClearSound, а около сцената ще има множество разнообразни и DnB активности, сред които Хек на мрежа, DnB Step, Здравна превенция и много други щандове, работилници и състезания.


Вижте още:


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар