Warfare Recordings Night @ Fabrica 126 (12.06, 22:00)


След дълго чакане, Warfare Recordings пуснаха в продажба своя първи релийз Fallin Down / Sonar. Издаването на WFR001 е добър повод за артистите на лейбъла да покажат на какво са способни на живо. Първото Warfare парти за годината е насрочено за 12-ти април и ще се проведе във Fabrica 126. Входът за събитието ще е 8 лева, а купонът започва в 22:00.

На сцената ще видим всички артисти на Warfare Recordings. Петте Neurofunk машини ще бъдат подкрепяни от няколко също толкова страховити гости от България. Представителите на Metafiziq Ogonek и Ctrl+J ще донесат малко тежко и old school разнообразие към "нервните" тракове на Warfare. С допълнителна доза neurofunk ще помогнат Smartech от FSS и Sizmal.

От страна на Warfare ще можем да се насладим на изпълненията на всички артисти на лейбъла. Faith, Pandemic, Techdown, Fiks и Mindsource със сигурност са подготвили ударна селекция за своето първо парти за 2015-та година. Въпреки множеството участия на артистите като гости и като основни единици в събития на други организации, до момента през годината Warfare не са се събирали нито веднъж, организирайки тяхно собствено парти. Това само по себе си е фактор, който предразполага към едно страхотно изживяване с част от най-добрите артисти на България.

Всички участници:

Ogonek /HMSU, Metafiziq, Othercide/
Ctrl+J /Metafiziq/
Smartech /FSS, Drumrollerz/
Sizmal
Faith /Warfare Recordings/
Pandemic /Warfare Recordings/
Techdown /Warfare Recordings/
Fiks /Chronic Vibez, Warfare Recordings/
Mindsource /Warfare Recordings/

Като екстра към доброто прекарване на вечерта ще бъде барът, който и този път (като по традиция за DnB парти във Fabrica 126) ще се поддържа от Филката и неговите помощници. Евтини напитки, богат избор, готино отношение и усмихнат персонал. Какво повече може да се иска от един бар?

************************************
************************************

Ако не ви се чака до 12-ти, можете да видите голяма част от споменатите артисти и в събота (6-ти юни) в пловдивският клуб Copa Kapana. Faith, PandemicCtrl+JSizmalи Sechnia ще направят генерална репетиция в едно от най-добрите места за DnB парти извън София.

Assamble the Bass, 06.06, клуб Copa Kapana (Пловдив), вход: 3 лева


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар