Underground Warfare Night @ Jazzmatazz (04.08, 22:00)


Отдавна не е имало DnB емоции в бар Jazzmatazz. Време е за ново високоскоростно парти, което да препълни заведението, подлеза и близката градинка с жадни за neurofunk ентусиасти. На 4-ти юли Underground Warfare ще организират поредното си събитие, в което ще представят своето виждане за качествен DnB.

Oт страна на Warfare ще видим Faith и Techdown, които ще ни забавляват цяла нощ с хубава музика. Зад бара ще е добре познатият Bobkata, който (както и двамата DJ) е с корени от Младост. Тримата представители на Източна София със сигурност ще заформят перфектното парти, в което траковете и шотовете ще се леят един след друг.

Faith вече представи съвместният си трак с Pandemic "Fallin Down", който бе реализиран от Warfare Recordings. Techdown също показа ново творчество в социалните мрежи. Като се има в предвид колко неиздадени парчета имат те двамата, а и колко широк е диапазонът им на използвани тракове, то със сигурност нито едно neurofunk творение няма да бъде пуснато два пъти. А всичко ще си заслужава да се чуе.

За да е пълна идилията, входът е свободен. Началният час е 22:00. Времето се очаква да е топло, а събитието не е за пропускане!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар