Tekno Point! @ Club Alcohol (25.06, 22:00)


Лятото е вече в разгара си и е време за емоциите на открито. Именно през месец юни двата парти-сезона се срещат и се преплитат. Месецът е изпълнен както с Open Air събития, така и с партита на закрито. И в този шеметен кръговрат между възцаряващите се купони под звездите и затихващите клубни емоции, редица организации решават да направят своето подобаващо закриващо парти за пролетния сезон.

Може би последна дума през месеца ще имат момчетата от BassBox Crew. В последната парти-седмица от месеца на добре познатото място (Club Alcohol) тежката организация, в сътрудничество с колегите си от Tabu Sound Crew, подготвят мощно парти с агресивен звук и насоченост - Tekno Point!.

Зад облия пулт на заведението ще видим някои добре познати артисти. Богата селекция от тежък саунд ще бъде подготвена от голям брой родни таланти. Зад облия бар в заведението ще видим Nobody, Izsteria, PAЯNOiA, sAshiN и Psy-Entist. Нищо чудно към този Line up да бъдат добавени още тежкозвукови машини.

Събитието е с начален час 22:00. Входът до полунощ е минимален - 3 лева. След 00:00 часа цената се вдига на 5 лева. Клубът се намира на площад "Славейков", близо до Mc Donald's. Барът е добре зареден, помещението е голямо, а звукът е мощен! Добри предпоставки за страхотна вечер на закрито, която по всичко личи ще е една от финалните за сезона.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар