Nature All Hip-Hop @ Trinity Rocks Farm (17-19.07)


И тази година Nature All Hip Hop Festival ще събере част от големите български рап и реге звезди на една сцена. Мястото на събитието е Trinity Rocks Farm (където фестивалът се проведе и миналата година), в близост до Велико Търново, до бреговете на река Янтра. Между 17-ти и 19-ти юли атмосферата около Старата столица ще бъде нажежена от високият волтаж на изпълненията на множеството класни артисти.

За осма поредна година на сцената на фестивала излизат голям брой МС-та и банди, които имат какво да кажат и какво да покажат. Идеята на Фестивала е да представи хип-хоп и реге с послание, а не просто да събере хората пред сцената и да ги залее с нискокачествена продукция. По време на Nature All Hip Hop ще видим над 20 МС-та и групи, както и няколко DJ и живи банди.

Целият арсенал на Out in Space Studio ще залее с канонада от римови послания зрителите на фестивала. Gerata, IMP, Alexmall & Gem, War of the Masses, Bambuka и Mihaela Martin ще представят тежкото социално творчество на лейбъла. От страна на XPRSN зад микрофоните ще са MD Beddah, Lesper Art Crew, 082 Crew и VanSan & Freakcello. Freestyle машините Secta и Mishmash ще представят своя нов проект Thefunkyds. Podnulevia и Chernia ще покажат класата на старата школа, а сред останалите артисти личат имената на Wosh & Feel, Keranov & Jay, 5 О'Clock, Split Kid, Madmatic, Prim, Ума и Дума и M.A.D.S.

Сред живите банди също има доста познати лица. Реге машините от Rebelites и NRG_D + Majestics ще покажат смисъла на раста културата с автентична карибска музика с ясно послание и насоченост. DJ Skill от своя страна ще представи новият си проект заедно със Soulsearchin'.

За мощните бийтове и музикалното оформление ще отговарят споменатия пловдивчанин Skill, мощният селектор от Враца Unkle Billy, Jeff Cut, Stanchika и Coca 187. Водещ на събитието ще е добре познатият Ильо от 50 Стотинки и RadiYO! NRB.

Определено това събитие не е за пропускане. Светлият лъч надежда, който пробива през тъмнината на посредствения хип-хоп, ще бъде едно от най-смислените мероприятия в лятната фестивала програма в България. Ако искате да присъствате на Nature All Hip Hop, цената за една вечер е 15 лева. Входът за цялата продължителност на фестивала ще бъде 20 лева.

Освен музикалната програма, по време на фестивала ще има и организирана графити активност, много игри с награди. Ще бъде представена и новата колекция на GOLOKA - High Voltage. А множеството изненади тепърва предстоят!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар