Metafiziq In The Game @ Playground (19.06, 22:30)


Metafiziq Recordings правят изумителна година. С поредица от партита и активности от типа "работилници" (workshop), лейбълът постоянно предлага на феновете си интересни мероприятия. Поредното парти на организацията ще се проведе на 19-ти юни в приятната обстановка на Playground (Paradise Mall). Лъскавата и добре озвучена зала на увеселителното заведение се оказа доста добра алтернатива за провеждане на DnB партита. Да не забравяме, че на 6-ти там ще се проведе последната за сезона HMSU Локалка BASS-и Врътката!.

След като преди няколко дни видяхме по-леката страна на Metafiziq - Metalight, сега е време да си припомним малко по-свирепото лице на лейбъла. Абсолютният властелин на тежкия Drum and Bass в България Ogonek ще покаже стила, с който свикнахме в последните няколко години: агресивен и мощен Ogostep. Заедно с него ще излязат и добре познатите "лаборанти" в Metafiziq: Ruji и Mad Twist. А всички много добре знаем на какво са способни двамата артисти.

Ctrl+J винаги е готов с добра Old School селекция и винаги изненадва феновете си с нечувани тракове. Направилият дебют в клуб Tiffani Bugaff също ще покаже добрите си умения зад пулта. Да не забравяме и младежът Spazm, който освен като добър DJ, съвсем скоро ще изпъкне и като продуцент. Към артистите на Metafiziq ще се присъедини и neurokunk активиста Faith, който умело се справя с ръководенето на Warfare Recordings.

С тези седем артиста, line up-a за събитието изглежда доста страховит и дава обещание за едно страхотно парти. Metafiziq In The Game е с начален час 23:00, а входът ще е 6 лева до полунощ и 8 - след.

Артисти:

Ogonek
Mad Twist
Ruji
Ctrl+J

Spazm
Bugaff
Faith


*******************************
*******************************

Ако сте жадни за партита с участието на Metafiziq, на 6-ти юни в пловдивският бар Copa Kapana ще се проведе събитието Assamble the Bass с участието а Ctrl+J.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар