United We Stand @ Club Terminal 1 (28.05, 21:00)


Реге изпълнителят Zafayah, заедно с групата си Friddim Steppaz, ще покаже цялостната красота на раста музиката в края на месеца в Club Terminal 1. Събитието носи силното име United We Stand и ще се проведе на 28-ми май. Началният час е 22:00, като посетители ще могат да влизат в заведението след 21:00. Билетите вече са в наличност в мрежата на Eventim.

Фронтменът Zafayah, подкрепян от осем реге музиканти, разпространява единството и любовта чрез музикалния проект Friddim Steppaz. Групата бе създадена наскоро, но вече има няколко участия в София и страната зад гърба си. Навсякъде, където са свирили, публиката ги е приемала добре, а клубовете и заведенията винаги са били пълни с реге фенове. Деветимата музиканти ще излязат в пълен състав в Terminal 1 и ще покажат абсолютната мощ на карибската музика.

Zafayah Friddim Steppaz няма да са сами на сцената. Те ще получат мощен съпорт от лейбъла Roots Rocket, в лицето на Sen I и Jahmmi Youth. Зад микрофона ще стане напечено и заради участието на Bobo и Preyah, a за музикалното разнообразие на вечерта ще отговарят Lazy Face и KinDread.

Артисти:

Zafayah Friddim Steppaz
Sen I
Jahmmi Youth
Bobo 
Preyah

KinDread
Lazy Face
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар